Fullstackutvecklare med erfarenhet av Javascript och Java

Vem söker vi?

Vi söker nu dig som är en duktig och erfaren utvecklare med minst fem års erfarenhet. Du drivs av att leverera högkvalitativa lösningar och ser ljust på att hela tiden utveckla din egen kompetens med likasinnade. Tack vare din erfarenhet så har du inga problem att sätta dig in i befintlig kod.

Du har arbetat med hela stacken. Goda kunskaper i Javascript. Bred kunskap inom Javaplattformen och praktisk erfarenhet av ett urval av olika tekniker inom webbutveckling, både front- och backend. Behärskar single-page application (SPA), enhetstestning, designmönster och modularisering. Bekväm med testdriven utveckling och design. Du har kunskaper om olika lagringstekniker såsom exempelvis NoSQL, dokumentorienterad lagring och relationsdatabaser. Du kan Linuxmiljö och spenderar gärna tid i terminalen. Erfarenhet av något scriptspråk är meriterande, t.ex. PHP, Go, Ruby eller Python.

Dina teknikerfarenheter

Du ska ha arbetat med:

Meriterande

Om du har arbetat med följande tekniker är det meriterande:

Därtill är det meriterande om du

I våra uppdrag

Våra uppdrag har mycket verkstad! Slutprodukten syns ofta och gör skillnad, d.v.s. vi når ut till en stor publik tack vare väletablerade bolag inom de stora mediahusen. I uppdragen finns en styrning för att hantera krav och förväntningar så att teamet kan jobba på bästa sätt och så att alla mår bra. Styrningen bygger på agila grunder, t.ex. Scrum eller Kanban. Det är mycket “DevOps”-tänk, d.v.s. muren mellan utvecklingen och driften tas bort. Det är lätt att “releasa”, göra förändringar och välja ny teknologi utan att skriva om allt gammalt.

Våra kunder

Vi brukar säga; “Du har redan sett vad vi gjort””. Då syftar vi på att vi är verksamma inom IT och mestadels inom mediebranschen och även inom fintech. Våra konsulter kan tekniken bakom video-on-demand tjänster och stora ledande nyhetssajter. Vi arbetar bland annat med kunder som Aftonbladet, Expressen, SvD, TV4, UR, Natur & Kultur och SEB.

Din ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan till oss! Tjänsten söker du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@athega.se. Ange referens: “Fullstackutvecklare”.