Vi går på bio

Bio på Victoria

Vi går på bio

Den härliga biografen Victoria på Södermalm har ett tillfälligt erbjudande att hyra en biosalong för ett mycket överkomligt pris. Jag tog cykeln dit från Kungsholmen med sadelväskan tyngd av kyld dryck och en avklarad beställning av hamburgare med leverans direkt till bion.

Där mötte jag upp kollegor, som hade med sig en cocktail av teknik, som man kan prova i en biografprojektor. Målet var att spela lite TV-spel och sedan titta på en film.

Det började med en härlig MacGyver-inspirerad session där vi tillsammans med den mycket hjälpsamma biografoperatören, testade alla möjligheter med en biografprojektor. Går det t.ex. att streama en film i HD med telefonen? Ja, helt sanlös upplevelse! Vi hann också med att prova Star Wars Battelfront i onödigt stort format.

Det var en lyckad kväll i goda vänners sällskap med bra distans.

/Torbjörn