Øredev 2011

Øredev 2011-gänget

Årets Øredev… På plats från Athega var förutom jag, Alex, Johan, Mats, Peter och Petter (i alfabetisk ordning). Med hotellet ett knappt kvarter bort hade vi optimerat för att se så mycket som möjligt av konferensen som möjligt utan att distraheras av Malmö i övrigt.

Konferensen öppnas med en keynote av @kn0thing som berättar hur Reddit tagit sig till en nivå där de har nära två miljarder sidvisningar i månaden. Filosofin är bland annat “The back button is your biggest enemy” och “Users come first”.

Eftersom Øredev är en konferens med många parallella spår, ställs man hela tiden inför en rad svåra val. Nedan sammanfattar jag några av de val jag gjorde och något jag tog med mig från respektive session.

I övrigt bjöd Øredev även denna gång på en skön tillställning, med massor av härligt folk. Ser fram emot nästa år!

/ Christian