Athega ❤️ Ape Egg === World Seed

World Seed

Athega ingår samarbete med och delägarskap i Ape Egg, som utvecklar World Seed.

World Seed är ett MMORPG som är starkt inspirerat av klassiska rollspel som drakar och demoner. Spelet är utvecklat av Kim Korte som grundat indiespelstudion Ape Egg AB. World Seed lanserades i början av 2020 och fick ett väldigt varmt mottagande.

Spelet finns att köpa på Steam. Vi är väldigt glada över spelets varma mottagande. Några citat från recensionerna:

“A really interesting game which you will find yourself throwing plenty of time into.”

“For the lovers of a good rewarding RPG”

“This game is AMAZING if you like any of its tags just get it.”

Athega har nu ingått ett aktivt samarbete och delägarskap i Ape Egg. Samarbetet innebär att spelet kommer vidareutvecklas med nytt innehåll och förbättrad spelupplevelse. Målet är också att spelet ska få fler användare.

Det är strategiskt viktigt för Athega att utöka sitt utbud med ett tungt kunnande inom spelutveckling. Detta kompletterar Athegas nuvarande erbjudande och kompetens inom digital tjänsteutveckling.

Det är viktigt för Ape Egg att låta spelet växa med fler nya användare och samtidigt behålla sina nöjda befintliga användare. I samarbete med Athega får bolaget en förstärkning både finansiellt och tillgång till en bredare bemanning som kan driva företaget och spelet framåt.

World Seed är byggt med modern webbteknik, med andra ord Javascript, HTML och CSS. Ända sedan webbens begynnelse har Athega utforskat vad som varit möjligt att göra i en webbläsare. Därför är World Seed en perfekt match för oss!

Kyl, God of Frost

Kyl, God of Frost

“Why do I hear boss music?”

Kyl turns around to see who just entered.