Bootstrap-projekt för Backbone.js och Sinatra

Söderarm

Min tanke med mitt projekt på Athega Code Base 2011 var att skapa en startpunkt för framtida projekt skrivna med ramverket Backbone.js, där testramverk och grundläggande filstruktur redan är uppsatt.

CoffeeScript används både i implementation och specs för Backbone.js. Ruby används i Sinatra-appen. Jag experimenterade med att använda Evergreen, men valde till slut att enbart förlita mig på Jasmine för att testa de genererade JavaScripten. På Rubysidan valde jag att använda MiniTest/Spec.

Jag använder mig av Guard (samt guard-sass och guard-coffeescript) för att kompilera Sass och CoffeeScript till CSS och JavaScript.

Tekniker som utforskades och användes

Koden för den intresserade ligger på GitHub.

/ Peter

PS. Jag är med och driver projektet CoffeeScript Cookbook så det är verkligen på tiden att jag börjar koda lite CoffeeScript.