Ruby

Jobbet

Vi söker dig som brinner för Ruby och gillar att ställas inför nya spännande utmaningar. Våra kunder finns i ett flertal branscher och det finns goda möjligheter att hitta en plats där din kompetens är ovärderlig.

H21, vårt kontor

Lokalerna ligger på Hantverkargatan i Stockholm, nära till tunnelbanan, bussar och parkering. Här samlas vi för utbildning och i perioder interna projekt.

Athega, My desk

Praktiska meriter

Vi vill att du har goda kunskaper i Ruby, Linux, Apache, MySQL, Git och något/några testramverk som RSpec, Cucumber, Shoulda et.c. Har du även kunskaper i Ruby on Rails, Sinatra och känsla för grafisk formgivning eller gränssnittsprogrammering, är det ett stort plus. Viktigast är dina praktiska erfarenheter och kunskaper samt din vilja att utveckla och att utvecklas.

Vilja att lära sig

Vi som arbetar på Athega sätter utveckling främst. Både vår tekniska kompetens och våra personliga egenskaper. Vi håller internutbildningar som hjälper oss att dela på nyvunnen kunskap. Licensieringar och externa kurser/seminarium sätter spets på vår kompetens. För att passa in på Athega måste du ha en vilja att utvecklas och lära dig nya saker!

Flexibilitet

På Athega har du möjlighet att ta del av en mycket förmånlig lönemodell. Vi är en platt organisation där din åsikt är viktig och beslutsvägarna är korta. Athega har flexibla arbetstider, men hos kunder rättar vi oss efter deras arbetstider. Våra kunder förväntar sig att vi är sociala, flexibla och att vi snabbt anpassar oss till deras olika arbetsplatser och system.

Arbeta hos oss!

Skicka din ansökan till rekrytering@athega.se

Har du några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Fredrik Söder på telefonnummer 070-915 60 02.