Vill du utveckla system som syns?

Athega är ett konsultbolag i Stockholm som sysslar med systemutveckling och främst webbutveckling. Vi bygger lösningar till video-on-demand tjänster, ledande nyhetssajter, telecom- och finansbolag. Vi arbetar bland annat med kunder som Aftonbladet, SVD, TV4, UR, Ericsson och SEB. Utan att du vet om det har du säkert sett något vi varit med och utvecklat.Här finns lite information om våra uppdrag, våra kunder och hur det fungerar på Athega. Om nedan punkter stämmer in på dig, finns det en stor chans att också du passar in på Athega

  • trivs med att arbeta som konsult
  • brinner för systemutveckling
  • arbetar med back-end, mobilutveckling eller front-end
  • tycker det sociala på arbetsplatsen är viktigt
  • gillar att arbeta i teknikens framkant
  • vill ständigt utvecklas både tekniskt och personligt
  • har arbetat med utveckling större delen av ditt vuxna liv

Det finns många, mycket kul uppdrag hos våra spännande kunder! Vi söker alltid efter duktiga och dedikerade personer som vill bli en av oss! Tveka inte att ringa eller maila oss ni vill komma förbi och höra mer över en fika. rekrytering@athega.se

Mer information


Aktiviteter

Sommarkonferens

Engsholmsslott Sommarkonferens brukar vi tillbringa på Engsholms slott. I år labbade vi med AR-drones. Mycket programmering och spännande tävlingsmoment.

Drone challenge Vi höll som vanligt till i strandateljén.

Höstkonferens

Söderarm Höstkonferensen kallas Athega Codebase. Vi brukar bege oss ut i ytterskärgården till Söderarm där vi huserar, leker med den senaste tekniken och har en väldigt trevlig helg.

Rapport från Athega Codebase 2013

Övriga konferenser

Vi är även självklart med på det konferenser som berör oss i vårt arbete. Öredev, Nordic Ruby, Leankanban med flera är vi frekventa besökare på.

Internutbildningar

En gång i månaden har vi möte tillsammans då vi diskuterar arbetsrelaterade frågor. Vi brukar även hålla internutbildningar där vi själva håller i presentationer och labbar. Ämnena är väldigt spridda och alla välkomnas att hålla en session. Det kan handla om allt från data-kluster och AI, digitalfotografering, Kanban-metoden, diverse Java och Javascriptramverk, säkerhet eller iOS-utveckling. Ofta fortsätter vi som kan umgås långt in på kvällen.

Övriga aktiviteter

De fredagar då det inte är internutbildning kan det hända att vi ändå träffas. Ibland planerat med middag kanske i form av kräftskiva när det är säsong, andra gånger spontant. Vår samlingspunkt är alltid kontoret på Hantverkargatan.