Arbeta hos oss

Vi söker dig som har stor entusiasm för systemutveckling och finner glädje i att ställas inför olika utmaningar och att leverera nytta till våra kunder. Våra kunder finns inom många olika branscher och uppgifterna kan variera, men kunderna förväntar sig alltid bästa resultat med konsulter från Athega.

Enkelt

Vi är ett effektivt företag där din åsikt är viktig och beslutsvägarna är korta. Hos oss har du möjlighet att ta del av en mycket förmånlig lönemodell. Athega har flexibla arbetstider, men hos kunder rättar vi oss efter deras arbetstider. Våra kunder förväntar sig att vi är sociala, flexibla och att vi snabbt anpassar oss till deras olika arbetsplatser och system.

Utveckling

Vi lägger stort värde i personlig utveckling och ger dig möjlighet att växa i din roll, stärka din kompetens och hänga med i den ständiga teknikutvecklingen genom att delta i utbildningar, seminarier och konferenser, både externa och interna.

Ha kul

Vi gillar att ha kul och vi träffas ofta för att skapa en “vi”-känsla och en möjlighet att dra nytta av varandras erfarenhet och kompetens. Detta gör vi minst varje månad. Vi träffas även regelbundet för gemensamma aktiviteter för att umgås och ha kul.

Tänk nytt

Då uppdragen är av olika karaktär är det bra om du har en bred kunskap inom systemutveckling, är intresserad och hungrig på nya tekniker och väljer dessa efter vilket problem eller vilken uppgift du skall lösa.

Låter detta intressant? Känner du igen dig i beskrivningen? Skicka ett mail till rekrytering@athega.se så bokar vi en fika och berättar mer!